2016. december 11., vasárnap

Horror filmek #2 - Vérvadászok

Hali, aranyoskáim!

Mivel Elizabeth még régebben belekezdett ebbe, ezért úgy gondoltam, jogosan jövök a második poszttal a filmek kategóriában. Ma úgy döntöttem, megnézek végre egy horrort, amit a tévében adtak. Hát, rosszul döntöttem. Mindjárt részletezem is, hogy miért.

 A Vérvadászok cím már megfogott, de volt egy olyan sejtésem, hogy egy elcsépelt sztori lesz, és nem tévedtem. Az elején mutatnak egy indokolatlan nőt, aki sír és menekülni akar egy pincéből, de az ajtó sejtelmesen megrángatódik majd a kép elsötétül és (feltételezhetően) meghal. Ezután egy indokolatlan családi videó jön, melyből megtudjuk szegény kis főszereplőnk, Francais háttértörténetét, hogy a szüleik meghalnak. Majd kiderül, hogy a családban senkivel sem túl jó a viszonya és ezt csak azáltal vehetjük észre, hogy végigkamerázza a napot és emiatt mindenki lecseszi. Ez alapján azt hittem, a kamera fontos lesz a történetben, csak hát nem. Közben az egyik bátyja leüt két nőt, miközben kocsikáznak. Ezt követően este valaki átjön hozzájuk enni, beszélgetnek, Francais tovább kameráz, majd lelép hányni, közben a pincéből felhallatszódnak a sikolyok, de ráfogjak a… idézem, "dugó macskákra", majd hazaküldik a náluk potyázó csákót.
Ezt követően a két nagy tesó (két srác) lemegy a pincébe, ahol a csajok fel vannak akasztva kampókra a kezüknél fogva. Leszedik az egyiket, majd a legidősebb bátyus, David elkezdi lecsapolni a vérét. Hú, eredeti… Mindegy. Ezután Francais tovább kameráz, többek közt lesi felvételeket a családjukról, ahogy David kocsikázni megy egy indokolatlan csávóval. Ezt követően lemegy a pincébe, filmezi a csajokat is, és láthatóan nem lepi meg őt a dolog, hanem MAGASRÓL LESZA…!!! Szóval megitatja a csajt, akit még nem csapoltak meg, majd lelép. Ezután bekerül a képbe a szomszéd csaj, Kitti, aki az ikrekkel, az egyik báttyal meg az ikertesójával (csaj) mersz vagy merszeznek és mindenki össze-vissza smárol mindenkivel. -.- Ezután David is hazahoz egy csákót, aki láthatóan meleg, de nem tudjuk meg, mi lesz vele.
Francais tovább kamerázza lent a csajokat, közben összekap az ikrek férfi tagjával, mert már kiskoruk óta nem bírják egymás fejét, és Francais el is vágja a kezét. Megy panaszkodni Davidnek a húsfeldolgozóba, de az csak lepattintja, hogy nagy gyerek már. Erre ő telefonál a csávónak, aki indokolatlanul ott kajált náluk, hogy beszélni akar vele, jöjjön el.
Közben az egyik pincelakó csajt megetették Lenivel, akiről nem tudjuk, hogy ki, de a kezdeti felvételeken szereplő terhes anya alapján következtetni lehet belőle, igen könnyen. Szóval ott Francais megint beszélget az immár egyedül maradt lánnyal, aki a segítségét kéri, de természetesen ezt félelemből visszautasítja.
Közben Kitti drágát is felfalják, mert volt olyan hülye, hogy elkövette azt a hibát, amit a legtöbben egy horrorfilmben: leejtett egy poharat az éjszaka közepén, majd megpróbálta összesöpörni, de elvágta az ujját. Végkövetkeztetés: meghal. Az ikrek megeszik. Ezután megjelenik Kitti apja és uncsitesója, egy zsaru, és érdeklődnek a lányról, mire persze David, a családfő csak mondja, hogy áá, nem látták, majd bemegy és kijelenti, hogy elb*szták, költözni kell. Közben kiderül, hogy a meleget meg ő ette meg, szóval mindegy.
David nekiáll lecsapolni a maradék csajt is, de akkor Francais hirtelen elég bátorságot vesz, hogy egy láncfűrész helyett egy bottal (-.-) leüsse Davidet, majd kivigye a csajszit. Eeeközben megérkezik randombácsi, akit felhívott, de nem talál senkit otthon, majd letévelyeg a pincébe. Naná. Megtalálja az ájult és vérző fejű Davidet, és az ajtón kopogó Lenit, akit készségesen ki is enged; saját vesztére. Ezek után David hirtelen felpattan, és kirántja Leni elől, de későn, ugyanis addigra már kapott egy ingyenes fejbőr-eltávolítást. Lejönnek az ikrek, megbeszélik, hogy David Francais után megy. Francais eközben megeszi a nőt, mert csak magának akarta, nem akart belőle hagyni senkinek. Éééés még itt sem mondják ki, de utalnak rá a hegyes fogakkal, hogy igen, vámpírok. Ezután pedig elköltöznek egy másik kisvárosba, hogy békésen tovább szívogassák a szomszédok vérét.
Persze Leniről kiderül, hogy egy ötéves gyerek, de könyörgöm, ki nem jött rá?? Lényegtelen.
Mindenesetre a film a Port.hu-n 10/1-et kapott, de csak mert 0 nincs, én is ennyire értékelem, bár a zenéje jó volt, az tetszett. Más viszont nem. Borzalom. Boooorzalom…
Mindenesetre senkinek nem ajánlom, mivel kiszámítható és egyszerűen uncsi. Ennél még Abe Lincoln is jobb. Ma este azt fogok nézni. Nektek pedig további horrorisztikus napot!!


~Reaper

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése