2016. december 11., vasárnap

Creepypasta #12 - Rake

Hehehe, üdv, picinyeim, mára egy igen vicces történetet hoztam, melynek alanya nem más, mint Rake! Nem, nem a gereblye () hanem a Figyelő. Csak hogy senki ne értse félre. Akkor, ahogy a sebészek szokták mondani, vágjunk bele!

 

Szóval ennek a gereblyének () a lényege, hogy éjszaka figyel téged álmodban, és ha felkelsz, megöl. De persze ennek is van valami történelemből fennmaradt jegyzeteléses vacak sztorija, íme, az uncsi verzió:
A legtöbb forrás egy nőtől származik, aki elmeséli, hogy a gereblye () egyik este ott ült az ágyuk szélén, aztán elkezdett futkosni fel-alá, majd a férjének suttogott valamit, majd ment és megölte a lányukat. Ezt követően a kórházba menet belegázoltak egy tóba és csak a nő meg a fia élte túl.
Ezután a nő kutatni kezdett, megismert pár embert, akivel hasonló esetek történtek meg, illetve minden újságcikkbe beleképzelte a gereblye () ámokfutását. Éjjelekre meg odarakott egy kamerát az ágya mellé, hogy rögzítse a dolgokat, és úgy két hét után meg is lett az eredmény, egy hang, ami olyan volt, mint a gereblye () suttogása. Ezután meg csak szimplán félt felkelni. Ennyi.

Amúgy kamuznak még olyanokat, hogy a 12. századból is vannak feljegyzések róla, meg 2006-ból, meg 2003-ból, meg mindenkoriból, de könyörgöm, ezt kitalálta pár barom, hogy a gyerekek ne keljenek fel éjszaka…
Persze most nem azt mondom, hogy a gereblye () nem létezik, mert én szívesen taliznék vele, és ha megjelenik az ágyamnál, nem azt reagálnám, hogy "ÚRISTEN EZ MEG MI A FA---", hanem hogy "Meg akarom ölelni!!!!" Szeretem az indokolatlan éjjeli ámokfutó lényeket, otthon tartok is párat. Ja és amúgy meg… GEREBLYE!!!!!


~Reaper

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése