2016. december 11., vasárnap

Creepypasta #11 - Laughing Jack

Hali, kedveskéim!

Hát, be kell ismernem, a Halloween-t megnéztem, de nem tudok összehozni róla egy nyomorult összefoglalót, szóval… Szóval menjünk egy kicsit vissza kedvenc témámhoz, a Creepypastákhoz, és boncoljuk ma ki… Laughing Jacket!

 A történet szerint van egy anyuka, és a kisfia. A kisfia sokat játszott egy képzeletbeli barátjával, Laughing Jack-vel, aki egy bohóc (itt felhívnám mindenki figyelmét a fanartokra…). Ezután anyuci rémeket álmodik, hogy hall valami bizarr zenét és egy elhagyatott cirkuszba megy be és megcsonkított gyerekek akarják elfogni őt, miközben valaki betegesen röhög a háttérben. Másnap anyuci kiküldte a gyereket játszani, majd bealudt a nappaliban, és mikor felkelt, első dolga volt fia körmére nézni, aki a járdán ücsörgött cukorkával a kezében, állítása szerint Jack-től kapta. Nem, nem feltételezte, hogy egy pedofil akarta elvinni, sem, hogy valami fura anyag lehet benne, sem, hogy egy Jack nevű elmebeteg állat játszik a fiával, netán a fia őrült. Áh dehogy, ehelyett este korán elmentek aludni, mert anyu nem aludt még eleget.
Éjszaka a nő valami hangos zajra kelt, ezért, ki tudja, milyen ötlettől vezérelve, lement a nappaliba, ahol a kutyájuk, akivel a gyerek nem tud játszani, ha már képzeletbeli barátai vannak, fel volt akasztva. Anyucinak nincs ideje elhánynia magát, ugyanis odafenn a kis srác felüvölt, és mikor anyu felér, annyit lát, hogy a szoba felforgatva, gyerek sír. A rendőrök (akik fogalmunk sincs, mikor vagy hogyan jöttek ki) azt állították, hogy betörő volt és elmentek fánkot enni.

Anyu persze nagyon aggódhatott, ha berakta a fia szobájába a babamonitort, plusz az éjjeliszekrényére a konyha legeslegnagyobb kését. Éjszaka hallott valami nyögést és nevetést, ezért felkapta a kést és átrohant a fiához. Ott minden csupa vér volt, a fiú meg a falon lógott megcsonkítva, de még élt. Anyu le akarta szedni, de az a nagyon troll Jack közéjük lebegett, mert tudta, hogy anyu le akarja majd szúrni. De persze Jack ekkor eltűnt, így anyu a saját fiának szívét döfte keresztül.
A zsaruk (akik megint csak úgy megérezték, hogy itt valami gond van, és ki kell jönniük) elvitték a nőt és diliházba csukták, aki azóta teljesen jól van, kivéve, hogy azt a dallamot hallja, mint a vidámparkos álmában.
Nos, mára ővele tudok szolgálni, remélem kielégítő és holnapra (remélem) meglesz a Halloween kritika. Addig is rémséges éjszakát!


~Reaper

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése