2016. június 29., szerda

Creepypasta #5 - Eyeless Jack

Hallihóóóó!! ^^

Akkor folytassuk a creepypasta történetek kivesézését, és legyen mondjuk a következő… Hmm… Lássuk… Másik kedvencem, Eyeless Jack!

 


  A sztori igen érdekes, mivel elég keveset tudunk meg róla benne, legalábbis azokon a helyeken, ahol én olvastam, ezt írták. Szóval.
  Van egy random gyerek, hívjuk mondjuk Johnny-nak, mert mért ne (nem emlékszem, kinek nevezték a sztoriban), a bátyjával él egy erdőszéli pici házikóban, mert minden normális amerikai ezt teszi egy horror történetben. Johnny és bátyja elmennek aludni, de Johnny később felkel, mert fura hangokat hall. És azt látja, hogy egy fura, kék maszkos, fekete szemű alak áll felette, akinek szeme helyéről valami fekete cucc folyik. Na már most. Szerintem mindenki el tudja képzelni a helyzetet, miszerint Johnny felkel és sikítva elrúgja a lényt a francba. De nem, még véletlenül sem, ehelyett Johnny felveszi a telefonját, csinál egy képet a lényről, leteszi a telefont, majd csak azután rúgja le magáról. (Mi ez már? MIII???)
  Másnap nem érzi jól magát, fáj a hasa környéke, ezért elmegy dokihoz. A doki pedig a röntgen után odaáll elé, és közli vele, hogy "Hát, Johnny. Sajnálattal kell veled közölnöm, hogy… KILOPTÁK A MÁJADAT!!!" De most komolyan, ennek a retardáltnak nem esett le, hogy nincs meg a mája?? Nem tűnt föl a varrat a jobb oldalán??? Mindegy, hülye Johnny, ásd el magad.


  Ezek után este a lény megint megjelenik és megöli Johnny bátyját, amiért a szülei hazaviszik őt. De még mielőtt elindulnának, Johnny tök egyedül áll a lakásban, ahonnan a bátyja holttestét még nem vitték el (MIÉÉÉÉRT???), és lát valami kis vörös cuccot a földön. Felveszi, majd anélkül, hogy ránézne, zsebre vágja és szalad ki a kocsihoz. És mikor már elindulta, csak akkor veszi elő és nézi meg, hogy az a valami… a mája -.- Nemhogy mikor felveszi, leesik neki, hogy basszus ez egy szerv, neeeem, dehogy, inkább csak zsebre vágja, hogy majd később megnézi!!! Mégis mi a retek ez, hee?? MI EEEEEZ????
*Kiakadt*
 
~Reaper

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése