2016. június 28., kedd

Creepypasta #4 Jane the Killer

Hellóbelló, édeseim!

Elizabeth kérte, hogy szóljak, elnézést kér, amiért eddig ilyen inaktív volt, sok minden szakadt a nyakába (a véres részletekért őt kérdezzétek), de jövő hétre már lehet, hogy ismételten felbukkan köreinkben.

  Viszont nekem volt egy kis szabadidőm, így elkészültem nektek Jane the Killer történetével! Nos, nem kertelek, vágjunk is bele a gyomrába!
  Jeffék Jane szomszédságába költöztek, és mikor még Jeff normális volt, a szülei meghívták Jane
egész családját egy vacsorára. És mire eljött az a bizonyos vacsorázós este, Jeff már kinyírta a családját, amiről Jane-ék még nem tudtak semmit. Viszont Jane aznap rosszul érezte magát, ezért otthon maradt, és csak később ment szülei után Jeffék házához. Mikor becsöngetett, leütötték hátulról. Egy pincében ébredt, körülötte Jeff családjának és saját szüleinek a holtteste. Vele szemben pedig Jeff, vigyorogva. És minden ok nélkül felgyújtotta a csajt.
  Ezek után Jane a kórházban ébredt, csúnyán összeégett arccal. A szekrényén talált egy fehér maszkot és egy kést, valamint egy kis papírcetlit, mely szerint Jeff azzal a késsel ölte meg a lány szüleit, és meginvitálta, hogy ha tudja, kapja el és ölje meg. Jane pedig feltette a maszkot és Jeff keresésére indult.
  Hát, ennyi lenne Jane története, elég rövidke, de azt hiszem ő az egyik legbrutálisabb női creepypasta. Szóval, vele kívánok nektek rémálmokkal teli éjszakát!!

~ Reaper

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése