2016. június 28., kedd

Creepypasta #3 - Jeff the Killer

Halihóóó~, itt ismét én! :) Sikeresen visszatértem!

Akkor most már tényleg kezdjünk bele a személyes bemutatkozások-kal, legelső nyertesünk pedig… Jeff the Killer!

 
Szóval, Jeff, aki még normális volt, családjával új városba költözött, ahol senkit sem ismertek. És már rögtön első nap beléjük köt két srác az utcán, mikor hazafelé mennek a suliból a bátyjával, de Jeff leveri őket, így megmenekülnek. Viszont a srácok feljelentik őket, így este két rendőr be is kopogtat hozzájuk. De Liu bevállalja Jeff helyett a büntetést, és a két rendőr őt viszi el.
  Másnap egy "üdv a szomszédban" grillpartira mennek, ahol Jeff először még depisen néz maga elé, de aztán kezd ellenni a gyerekekkel és játszik velük. Viszont azt nem tudta, hogy akikhez jöttek, az annak a csávónak az otthona, aki beléjük kötött. És mivel az még nem heverte ki a verést, rátámadt Jeffre. Beverekedtek a konyhába, Jeff a nyakába kapott egy adag piát, de sikerült kinyírnia a srácot. Erre viszont a haverja bedurvul, a verekedés átmegy a fürdőbe, ahogy Jeffre ráborult a hipó is. Erre a halott srác haverja röhögve felgyújtja (azért ő sem volt komplett…)

  Pár héttel később már Liut is kiengedték a rendőrségről, mert tisztázták az ügyet, és mentek meglátogatni Jeffet, aki végre leszedhette a kötéseket az arcáról. A haja befeketedett, szemhéja leégett, bőre meg hó-fehérré lett. Bár nem tudom, hogy ez egy felgyújtástól hogy lehetséges, de nem baj, elnézzük a sztorinak. Mindenesetre Jeff azonnal beleszeretett új kinézetébe.
  Este, mikor hazaértek, és már készültek lefeküdni, Jeff anyja valami furcsa zajt hallott a fürdőből. Kiment megnézni, hogy mi is ennek az oka, de amit meglátott, lesokkolta. Jeff állt a tükör előtt és száját fel-vágta olyan Joker stílusban (aki látta a Batmant az érti). Az anyja meg-kérdezte, miért tette.
- Régen, amikor pislogtam, nem láttam a gyönyörű arcomat. De mivel leégett a szemhéjam, már mindig látom. De nem tudok állandóan mo-solyogni… Így ezt tettem! – magyarázta, majd kis szünet után betegesen az anyjára nézett. – Anya… Gyönyörű vagyok, ugye?
- Igen fiam – válaszolta az anya, kihátrálva a fürdőből, majd rohan a hálószobába, miközben fojtott hangon mondja a férjének – Hozd a puskát, a fiunk megőrült!

  De pechükre Jeff épp ekkor nyit be, és csalódottan néz az anyjára.
- Anya, te hazudtál nekem! – majd mindkettejüket levágja.
  Liu felébredt a zajokra, de nem mert kimenni. Aztán egyszer csak kinyílt az ajtó és Jeff lépett be rajta, csurom véresen. Liu kiáltani akart, de öccse befogta a száját és ezt suttogta:
- Ssss! Csak aludj (eredetiben: Just Go to Sleep) – ezzel belé döfte a kést.
  Összegzésképp: Jeff the Killer története ténylegesen egy beteg, őrült emberről szól, aki belezúgott magába. Egy rokonlélek, én is imádom magam és kinyírtam a családom! Bár semmi pénzért nem vágnám fel azt a csodás arcomat…
  Mindenesetre… Jeff egy kiváló Creepypasta, és Liut is előszeretettel emlegetik vele kapcsolatban. Legközelebb pedig Jane the Killer történetét hozom, ugyanis az ő mondája szorosan kapcsolódik Jeffhez. Most pedig…
Rémségekkel teli napot!

~Reaper

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése